16 denúncies per una reunió social il·legal en la que participaven prop de 40 persones a la Vall d'Uixó

Els denunciats es trobaven celebrant un dinar i tots ells compartien taula sense mantindre la distancia de seguretat i sense fer us de la mascareta

Successos 10 de noviembre de 2020 Redacció
policia_local-569x427

La Policia Local de la Vall d'Uixó va sancionar el passat dissabte a 16 persones que celebraven una reunió social il·legal a un pis de la localitat situat en l'avinguda Espanya. La policia calcula que en la reunió participaven aproximadament 40 persones entre adults i menors.

El regidor de la policia de la Vall, Javier Ferreras ha explicat que els denunciats es trobaven celebrant un dinar i que tots ells compartien taula sense mantindre la distancia de seguretat i sense fer us de la mascareta.

Va ser un veí de l'edifici qui va cridar als agents de seguretat al observar que estava entrant massa gent en la mateixa vivenda. Segons la policia el denunciat va assegurar que va vore a 10 persones accedint juntes al domicili i que en l'interior d'aquest ja es trobaven moltes més.

Els agents de la policia es van mobilitzar al lloc dels fets i al arribar es van trobar amb aproximadament 15 xiquets jugant a la via pública. Després quan van entrar al pis van vore una gran taula i unes 20 persones assegudes i altres deambulant pel pis.

Segons Ferreras, en un principi aquestes persones van desobeir als policies i no van prestar cas a les seus indicacions i seguit la Policia Local va identificar i denunciar a 16 persones mentre la resta va poder marxar sense ser identificades

Ferreras ha agraït la col·laboració dels veïns de la Vall per tallar aquestes reunions il·legals i va lamentar que encara hi haja ciutadans que no complisquen les mesures marcades per a frenar el virus després de que la localitat haja notificat 119 contagis en les últimes dues setmanes.

Te puede interesar
Lo más visto