Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló celebra els Dia Internacional dels Museus amb visites guiades i teatralitzades

Els aforaments a les visites estan limitats i s’han de complir totes les mesures sanitàries

Cultura 10 de noviembre de 2020 Redacció
101120  presentació Dia Internacional Museus

L’Ajuntament de Castelló participarà en la celebració del Dia Internacional dels Museus de la mà de la Regidoria de Cultura. En un nova col·laboració interinstitucional, el consistori, l’Institut Valencià de Cultura, la Diputació i la Fundació Caixa Castelló han organitzat una sèrie d’actes per donar a conèixer els museus de la ciutat i de la resta de pobles de les comarques del nord.

«Aquesta intensa programació d’activitats, diversa i enriquidora, és el resultat d’una fórmula de col·laboració entre l’administració municipal, la provincial i autonòmica que dóna un resultat tan espectacular com el que podrem gaudir aquest cap de setmana», ha explicat la regidora de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz. L’edil ha destacat que gràcies a la col·laboració del MUCC en aquesta proposta el públic podrà triar entre «un seguit de visites guiades i teatralitzades per donar a conèixer el patrimoni municipal i entendre i valorar l’herència cultural de Castelló».

Totes les activitats tindran l’aforament limitat i es realitzaran complint les mesures sanitàries. El primer acte en commemoració del Dia Internacional dels Museus està programat en el Museu d’Etnologia, on el públic podrà gaudir de la visita guiada ‘La memòria dels objectes’. Ací, tota persona que hi vaja podrà veure com es relacionen objectes quotidians amb objectes del museu (14 de novembre, 11.00 i 18.00 hores). El mateix dia, hi ha programada una visita guiada de la mà de Juan Alfonso, director de l’excavació arqueològica, a la Vil·la romana de Vinamargo (14 de novembre, 11.00 hores).

També dissabte, Castelló ha programat una visita al Cementeri de Sant Josep per conèixer l'itinerari de les Dones Immortals de la mà de Queta Ródenas (14 de novembre, 10.00 hores). Com a tancament de la celebració, diumenge al matí, es durà a terme la visita teatralitzada al Castell Vell de la mà d’Aur-art (15 de novembre, 11.00 hores).

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter