La policia de Castelló interposa 233 denúncies per saltar-se les restriccions anticovid

De les 233 denuncies, 80 son per incomplir el confinament nocturn i 77 per no portar mascareta

Sanitat 11 de noviembre de 2020 Redacció
16007174570344

La Policia Local de Castelló ha notificat 233 denúncies per saltar-se les restriccions marcades per frenar la COVID-19 des de el passat 24 d'octubre quan Sanitat va anunciar la limitació de la mobilitat nocturna i la reducció de les reunions socials a un màxim de 6 persones. Dins d'aquestes denúncies interposades també es troben algunes que incompleixen les mesures imposades el passat 6 de novembre referents a la reducció dels aforaments als locals.

El Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal), s'ha reunit per a valorar aquesta dada. De les 233 denúncies, 80 son per incomplir el confinament nocturn, 77 per no portar mascareta, 35 per beure alcohol en la via pública, 20 per reunions socials amb un número de integrants elevat, 6 per reunions en la via pública amb mes de sis persones i 15 a establiments que han incomplit l'aforament de les terrasses.

En la reunió, el Cecopal també ha acordat suspendre tots els esdeveniments municipals que impliquen la concentració de persones i que no estiguen acordats ja per terceres parts. En cas de que el acte compte amb la contractació d'un tercer podrà fer-se sempre que complisque les mesures marcades per Sanitat (aforament màxim i distancia de seguretat). Si que podran continuar endavant aquells esdeveniments municipals que estiguen oberts al públic.

La directora de Cecopal i també alcaldessa de la localitat Amparo Marco ha cridat a la responsabilitat ciutadana per tal de contindre el avanç del virus: “Hem de ser responsables i coherents amb el que des de les autoritats sanitàries s'està reclamant a la ciutadania, que no és una altra cosa que reduir les nostres relacions i interaccions socials, per això hui hem fet un pas més en les mesures que podem prendre des dels ajuntaments per a contindre la propagació del virus”

Cal esmentar, que segons les dades de Cecopal als cap de setmana es quan es notifiquen un gran augment de casos de persones que incompleixen els mesures anticovid.

Te puede interesar
Lo más visto