Borriana suspèn diversos actes culturals per contindre l'avanç del coronavirus a la localitat

L'Ajuntament ha decidit suspendre l'exposició 'Universo Playmobil' i l'espectacle del 'Ballet de Moscú'

Cultura 11 de noviembre de 2020 Redacció
borriana-ajuntament

L'Ajuntament de Borriana ha suspès diversos esdeveniments culturals que es celebraven pròximament per tal de contindre  l'avanç del coronavirus a la localitat i complir d'aquesta manera amb les mesures marcades per la Conselleria de Sanitat.

D'aquesta forma l'Ajuntament de la localitat ha decidit suspendre l'exposició 'Universo Playmobil', que estava prevista que s'inaugura-se el pròxim 11 de desembre, i l'espectacle del 'Ballet de Moscú', agendat per al dia 20 de desembre.

Sumat a això, Vicent Granel, regidor de Cultura ha comunicat el ajornament de les activitats vinculades amb la celebració del 75º aniversari de la reconstrucció de la torre campanari degut a que la situació epidemiològica "s'està agravant" de forma accelerada. Així doncs les visites al campanari previstes per als dies 14 i 15 aixì com el concert de campanes del 15 de novembre i la taula rodona del 29 de novembre queden ajornades.

Granel ha confirmat que el que si que es mantindra son les activitats culturals vinculades a cine i teatres, sempre adaptant-les a les mesures de seguretat marcades per Sanitat. Per tant, esta previst que es mantinguen la celebració del cicle de cine feminista, la projecció de la pel·lícula 'La mort de Guillem', entre altres així com els espectacles de Nadal.

Te puede interesar
Lo más visto