Els Reis Mags donaran regals als xiquets d'Almassora, però amb cita prèvia

Les mesures sanitàries impedeixen celebrar en 2021 la cavalcada per a evitar contagis de coronavirus

General 11 de noviembre de 2020 redacció
Cabalgata Almassora 2018
Cavalcada de Reis Mags en Almassora. Ajuntament d'Almassora

Els Reis Mags visitaran Almassora en gener com es habitual, però ho faran en un context marcat per la pandèmia, i tindran que complir totes les mesures de seguretat que hi ha marcades, entre les que figura el lliurament de regals amb cita prèvia

Aquesta mesura l'ha avançat la regidora de Festes, Isladis Falcó, que ha fet una crida a les famílies perquè col·laboren en el procediment que preparen ja les persones voluntàries de la Junta Local de Festes per dur a terme aquesta jornada màgica. 

Així, el centre social de Sant Felip es transformarà en central de recollida de regals els dies 2 i 3 de gener de 10 a 00.00 hores. Els ajudants de Melchor, Gaspar i Baltasar treballaran a ple rendiment en aquest edifici per a rebre un present per cada xiquet/a i registrar les dades de la persona destinatària.

Les Majestats d'Orient entregaran personalment els regals en el matí del dia de Reis abans que finalitze el dia. Els centres públics de Corell, Fátima, Sant Felip, Espai Mercat, Carabiners i el parc de Cigarreta rebran la visita de Ses Majestats entre les 9 i les 14 hores. D'aquesta manera, cada xicotet d'Almassora s'acostarà fins al centre de referència del seu barri i donarà les seues dades per a rebre el regal corresponent de mà dels Reis i els seus patges.

En un context de pandèmia, la regidora de Festes ha incidit en què les mesures sanitàries impedeixen celebrar en 2021 l'habitual cavalcada per a evitar contagis de coronavirus, «però no per això deixarem sense Nadal als xiquets i xiquetes d'Almassora perquè ara, més que mai, fa falta la seua il·lusió per a seguir avant».

D'aquesta manera, l'alcaldessa ha agraït a totes les persones voluntàries, que són més de 30, el «ingent» treball previst per a coordinar el dispositiu de recollida i distribució dels regals. «Amb la seua dedicació altruista, la cooperació de les famílies i la màgia dels Reis mantindrem, amb més il·lusió si cap, el vertader esperit d'un Nadal tan diferent a totes les que coneixem», segons l'edil.

Te puede interesar
Lo más visto