Puig anuncia la segona ampliació del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana durant set dies més

El president de la Generalitat senyala que de moment no estan sobre la taula noves mesures restrictives,

Sanitat 11 de noviembre de 2020 Redacció
zentauroepp53196288-valencia-2020-pol-tica-ximo-puig-corts-coronavirus200422104147-1587545070824

Es prolonga una setmana més el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana, que concloïa aquest divendres. Així ho ha assegurat aquest matí a Castelló el president de la Generalitat, Ximo Puig, que afig que de moment no estan sobre la taula noves mesures restrictives, encara és ràpid per a valorar l'eficàcia de les quals s'han pres fa una quasi una setmana.

Els tècnics monitoren l'evolució dels contagis, que continuen augmentant, la bona notícia és l'estabilització dels ingressos hospitalaris. En qualsevol cas, i malgrat les notícies esperançadores com els avanços en la consecució de la vacuna, "no és moment de baixar la guàrdia, tot el contrari".

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat aquest dimecres, preguntat sobre el desacord de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, amb les mesures adoptades contra el coronavirus i per com es pot suavitzar el diàleg, que la seua preocupació és la pandèmia.

"Jo estic preocupat per la pandèmia des de l'inici, i he pres sempre les decisions d'acord amb els experts i atenent a tota la realitat de tota la Comunitat Valenciana, que té aspectes epidemiològics i relacionats amb la vida de la ciutadania", ha manifestat. "Però en qualsevol cas, aqueixa és la meua preocupació", ha resolt el president en declaracions als mitjans de comunicació.

Te puede interesar
Lo más visto