Onda aprova en Ple la supressió de la taxa de terrasses i anuncia noves ajudes a l'hostaleria i oci per a 2021

Aguilella: «Escoltem als nostres autònoms i empresaris locals i hem actuat per a evitar el tancament de negocis»

General 11 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
untitled1

El Ple ordinari de novembre de l'Ajuntament d'Onda ha aprovat, per unanimitat dels tres grups polítics, la supressió de la taxa de terrasses a fi d'ajudar els hostalers locals a tirar avant davant la crisi pel Covid-19 i compensar les restriccions sobre aforament i horaris que han d'assumir. Així, tal com es va comprometre el govern municipal, l'impost per ocupació de taules i cadires en la via pública queda en suspens fins a nova modificació.

En aquest sentit, el regidor d'Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha explicat que «escoltem els problemes que han d'afrontar els nostres autònoms i empresaris locals i hem actuat ràpidament per a evitar el tancament de negocis i destrucció d'ocupació. Primer amb el Pla Impuls als autònoms, després amb el Pla Supera per als negocis que han hagut de tancar per Covid i, ara, suprimint la taxa de terrasses».

Aguilella també ha anunciat que l'Ajuntament ja està treballant en noves ajudes per al sector de l'hostaleria i oci que posaran en marxa en 2021. Per a això, el Pressupost de l'any que ve inclou una inversió de 500.000 euros per a les ajudes a la contractació de onders i per a les noves iniciatives en suport als comerços, autònoms i empresaris onders.

Te puede interesar
Lo más visto