Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Mesa de Qualitat de Peníscola es reuneix per a presentar les dues noves empreses candidates a obtindre l'acreditació del SICTED

Enguany els plans de millora i les noves propostes estan relacionades amb la Covid-19

General 12 de noviembre de 2020 redacció
IMG-20201111-WA0023
Regidora de Turisme, Raquel París. Ajuntament de Peníscola

Peníscola participa com a destí del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) i ja són dues empreses de la localitat que han aprovat les diferents auditories d'aquest sistema. Aquestes han superat ja el tràmit de la Mesa de Qualitat que elevarà les seues candidatures al comité presidit per Turespaña.

La Mesa, encapçalada per la regidora de Turisme, Raquel París, ha estat constituïda per un representant de Turisme Comunitat Valenciana, representants dels empresaris locals i la tècnic gestora que ha supervisat i assessorat al grup d'empreses candidates a la distinció.

Aquest distintiu de Turespaña, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, exigeix a les empreses el compliment de paràmetres l'objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l'atenció al client. Des del mes de maig dues noves empreses s'han sumat a aquest programa amb èxit, ja confirmat per la Mesa de Qualitat, que proposarà les seues candidatures en la convocatòria de Turespaña del pròxim mes de desembre. 

L'establiment d'hostaleria amb venda de productes de quilòmetre zero, Cinquanta, i la immobiliària Inmomart, que també gestiona el lloguer d'apartaments turístics, se sumaran a les trenta empreses i serveis públics que en els anys anteriors ja es van certificar. La pròxima anualitat, les dues empreses hauran de passar una auditoria de seguiment i en dos anys una nova avaluació per a poder comprovar l'aplicació dels plans de millora resultants del treball realitzat aquest primer any. 

Enguany les propostes i plans de millora així com els projectes per a l'any pròxim giren entorn de l'aplicació de protocols i l'adaptació dels criteris de qualitat a la seguretat en època de Covid19, reforçant el compromís de Peníscola, els seus serveis i empreses amb la seguretat, consolidant a Peníscola com a destí SICTED, que compta amb 30 reconeixements, entre els quals s'inclouen els serveis públics certificats de l'Oficina d'Informació Turística, la Platja Nord, el Museu de la Mar i la Policia Local. Les empreses ja certificades han sol·licitat la pròrroga en aquest any.

A més, i com a novetat, enguany Peníscola com a destí Sicted participa de l'avaluació que realitza Turisme Comunitat Valenciana sustentada en els criteris dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, un iniciativa «molt interessant i en la línia en la qual està treballant el nostre Ajuntament, un dels primers de la Comunitat a adherir-se a la xarxa nacional d'entitats locals compromeses amb el compliment dels ODS que impulsava la FEMP» ha explicat la regidora.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter