Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Sant Jordi aconsegueix contindre la propagació del coronavirus a la seua localitat

Avui passa una setmana des de que l'alcalde va decretar un confinament preventiu

Coronavirus 12 de noviembre de 2020 Redacció
Foto limpieza Sant Jordi

Sant Jordi manté controlada l'expansió del coronavirus en el municipi quan ja ha passat una setmana des que l'alcalde decretarà un confinament preventiu. En aquest temps els veïns han complit amb les instruccions anunciades des de l'Ajuntament, la qual cosa ha ajudat decisivament a evitar de moment una propagació que sí que s'està produint en altres zones.

L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha explicat que “en aquesta setmana hem intensificat la neteja tots els dies, en tots els establiments públics, comerços, bars, espais públics i contenidors. A més, una vegada a la setmana estem netejant tant el casc central del municipi, com a Panoràmica”.

Cal recordar que dijous passat 5 de novembre, Iván Sánchez va prendre la decisió de limitar l'activitat i la mobilitat al poble. Això no suposa que els veïns s'hagen de tancar a casa, sinó que durant 15 dies es mantindran tancades totes les instal·lacions municipals i els parcs, la suspensió de totes les activitats esportives, alhora que han deixat sota mínims els serveis que es presten a l'Ajuntament.

L'alcalde ha assegurat que “des de l'Ajuntament estem treballant intensament per a minimitzar el risc de contagi, però els veïns s'estan portant de manera exemplar. De totes maneres, no hem de relaxar-nos i hem de continuar prenent totes les mesures de precaució recomanades pels especialistes, perquè aquesta malaltia no admet distraccions”.

És preferible previndre per responsabilitat abans que haver de prendre mesures de xoc, com està passant en altres municipis de la comarca, alguns de l'entorn de Sant Jordi. Per això és important que els veïns siguen conseqüents, vagen amb compte i limiten les seues activitats socials per a evitar contagis”, ha explicat Iván Sánchez.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter