L'Alcora notifica dos nous brots de coronavirus, un d'origen educatiu i altre social

A la localitat hi ha cinquanta casos actius

Sanitat 12 de noviembre de 2020 redacció
descarga
Edifici de l'Ajuntament. Ajuntament de l'Alcora

La Conselleria de Sanitat va confirmar el dimecres un nou brot de coronavirus a L'Alcora. Es tracta d'un focus d'origen educatiu i hi ha quinze persones contagiades en aquest centre educatiu. Hi ha que  ressaltar que Sanitat no detalla els centres educatius o empreses on es produeixen els brots que comunica.

La localitat castellonenca de L'Alcora ha registrat 160 casos de coronavirus i quatre morts, des de que va començar ña pandèmia. Ara mateix, hi ha mig centenar de casos actius en la localitat. Però no és l'únic brot detectat aquest dimecres en la localitat ja que s'ha registrat un altre d'origen social amb quatre persones contagiades.

El mateix dia en què la Conselleria de Sanitat informava dels nous focus a L'Alcora, ha confirmat 1936 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana així com quinze defuncions. Per províncies, la distribució és la següent: 261 a Castelló (8.877 en total); 550 a Alacant (26.375 en total), i 1.125 a la província de València (41.686 en total). A més, el nombre total de pacients sense assignar es manté en 2.

Els hospitals valencians tenen 1.530 persones ingressades: 133 a la província de Castelló, amb 20 pacients en UCI; 504 a la província d'Alacant, 88 d'ells en l'UCI; i 893 a la província de València, 140 d'ells en UCI.

A més, s'han registrat 15 defuncions per coronavirus des de l'última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.987 persones en la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto