Els bombers de Castelló duran a terme activitats de desinfecció als municipis afectats pel COVID-19

Els agents ja han practicat un total de 9 sessions de desinfecció a Nules, Onda, Vinaròs i Morella

Sanitat 12 de noviembre de 2020 Redacció
1285337_2

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló, junt amb els bombers forestals de la Generalitat Valenciana, duran a terme activitats de desinfecció als municipis més afectats per la propagació de la COVID-19, sempre que aquests ho requereixen.

La Diputació de Castelló ha emès un comunicat informant que el cos de bombers ja ha practicat un total de 9 sessions de desinfecció a les localitats on més incidència esta tingut el virus que son Nules, Onda, Vinaròs i Morella.

Estes actuacions, que tenen per objectiu netejar la via i els espais públics, son una continuïtat de les que ja van dur a terme els bombers al inici de la pandèmia quan la Diputació va aprovar 468 sessions de desinfecció en més de cent ajuntaments.

Abel Ibáñez, diputat provincial de bombers, ha afirmat que les tares de desinfecció es duran a terme en aquelles zones on hi ha més risc de contagi com els centres de salut, farmàcies, ajuntaments, centres de majors, bancs, parades de autobusos, contenidors o baranes, entre altres.

Te puede interesar
Lo más visto