Onda busca modernitzar i sumar competitivitat a les àrees industrials mitjançant el foment de l'associacionisme

L'Ajuntament treballa per a crear la primera Entitat de Gestió i Modernització a Sud-13

General 12 de noviembre de 2020 redacció
FOTO_TAU 2
Reunió grup Pamesa a Onda. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda està treballant, de la mà dels empresaris locals, en el foment de l'associacionisme empresarial per a modernitzar i sumar competitivitat a les àrees industrials de la ciutat. L'objectiu és constituir els polígons com a Entitats de Gestió i Modernització, a l'empara de la Llei d'Àrees Industrials aprovada per la Generalitat Valenciana que obrirà les portes a plans d'ajudes i competitivitat empresarial.

El polígon Sud-13, situat al costat de l'autovia CV-10 i el Camí Fons, podrà convertir-se en la primera Entitat de Gestió de la província de Castelló , a més es continuarà treballant en la modernització de la resta d'àrees industrials per a aconseguir també l'acreditació que garanteix la qualitat i millors serveis.

En aquest sentit, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, està duent a terme una ronda de reunions per les principals empreses ondenses per a convéncer-los sobre «la importància de remar tots junts pel progrés industrial d'Onda» i, alhora, explicar-los tots els avantatges fiscals i actuacions previstes en els polígons que contempla en actitud d'acció ‘Onda Logistic’.

Aquesta setmana Ballester, acompanyada pel regidor d'Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha pogut conéixer la inversió i creixement del grup Pamesa a Onda a càrrec del seu president, Fernando Roig, a qui va convidar a incorporar les seues empreses en l'esmentat pla de millora de polígons.

«Volem escoltar als nostres empresaris per a conéixer les seues demandes i adequar les nostres infraestructures industrials a les seues necessitats per a créixer i continuar invertint a Onda. Volem ser-los útils i sumar tot el potencial de les nostres empreses als recursos de l'administració per a créixer junts com a destí industrial i com a societat amb més oportunitats d'ocupació, qualitat de vida i serveis a la ciutadania», ha apuntat la primera edil.

Te puede interesar
Lo más visto