Castelló llança les Beques Talent 2020 per a incentivar la investigació en desenvolupament sostenible

La nova edició compta amb una dotació de fins a 25.000 euros a concedir amb un màxim de 2.500 euros per estudiant

Educació 12 de noviembre de 2020 Redacció
Amparo Marco

L'Ajuntament de Castelló llança una nova convocatòria de les Beques Talent Ciutat de Castelló destinades a estudiants de la Universitat Jaume I matriculats en un grau o màster en el present curs 2020/2021. La nova edició compta amb una dotació de fins a 25.000 euros a concedir amb un màxim de 2.500 euros per estudiant.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recalcat que aquesta nova edició recolza l'aposta d'aquest govern local per fomentar i donar suport als joves investigadores de la ciutat. “Llancem una nova convocatòria d'aquestes beques destinades a afavorir el foment del talent amb ajudes a la formació investigadora, contribuint així a l'esforç econòmic que suposa la continuació d'estudis en l'actual context d'impacte econòmic derivat de la pandèmia”, ha manifestat Marco.

Enguany, la convocatòria s'ha ajustat als objectius de l'Agenda 2030 a Castelló, per això l'Ajuntament becarà als estudiants de la Jaume I que presenten projectes l'objecte temàtic dels quals haurà de ser el desenvolupament sostenible econòmic, social o mediambiental, i que a més puguen ser immediatament aplicables a les activitats i projectes potencialment realitzables pel consistori.

La present convocatòria té per objecte regular la concessió, en règim de concurrència competitiva, d'unes ajudes a l'estudi i a la formació investigadora consistents en una aportació econòmica de 2.500 euros per estudiant (fins a 25.000 euros en total) destinada a estudiants de la Jaume I que estiguen cursant estudis de grau o màster universitari oficial durant el curs 2020/2021.

La presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals comptats a partir de l'endemà al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. Les ajudes s'adjudicaran en funció de criteris com l'expedient acadèmic, l'excel·lència i activitat investigadora de l'estudiantat de la Jaume I.

Te puede interesar
Lo más visto