Castelló impulsa activitats mediambientals en el paratge municipal de la Magdalena

La regidora d'Infraestructura Verda destaca les accions dirigides a xiquets i xiquetes que es faran complint les mesures davant la covid

Cultura 12 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
obertura-web

El paratge natural municipal de la ermita de la Magdalena acollirà a partir d'aquest cap de setmana, i durant diversos dies de novembre i de desembre, una sèrie d'activitats mediambientals, dirigides a xiquets i xiquetes, i per a realitzar en família, impulsades des de la Regidoria d'Infraestructura Verda de l'Ajuntament de Castelló. El programa, que s'ha denominat Vine i gaudeix del paratge de la Magdalena, consta de tallers, yincana, activitats teatralitzades i contacontes. 

La participació és gratuïta i es requereix d'inscripció prèvia, a través del correu [email protected], ja que l'aforament és restringit per a complir amb les mesures sanitàries i de protecció de la salut davant la covid-19. Amb el correu de confirmació de la inscripció prèvia s'adjuntarà als assistents el protocol per la covid-19 a seguir durant l'activitat i una sèrie de recomanacions i consells sanitaris. En cap cas s'acceptarà a ningú que no tinga la seua plaça reservada i confirmada correctament.

«Hem impulsat una sèrie d'accions en el paratge de la Magdalena per a donar a conéixer l'entorn i oferir una alternativa a l'aire lliure per als més xicotets, organitzant tallers mediambientals gratuïts», ha explicat la regidora d'Infraestructura Verda, Pilar Escuder.

Cartell activitats Magdalena

Te puede interesar
Lo más visto