Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló impulsa activitats mediambientals en el paratge municipal de la Magdalena

La regidora d'Infraestructura Verda destaca les accions dirigides a xiquets i xiquetes que es faran complint les mesures davant la covid

Cultura 12 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
obertura-web

El paratge natural municipal de la ermita de la Magdalena acollirà a partir d'aquest cap de setmana, i durant diversos dies de novembre i de desembre, una sèrie d'activitats mediambientals, dirigides a xiquets i xiquetes, i per a realitzar en família, impulsades des de la Regidoria d'Infraestructura Verda de l'Ajuntament de Castelló. El programa, que s'ha denominat Vine i gaudeix del paratge de la Magdalena, consta de tallers, yincana, activitats teatralitzades i contacontes. 

La participació és gratuïta i es requereix d'inscripció prèvia, a través del correu [email protected], ja que l'aforament és restringit per a complir amb les mesures sanitàries i de protecció de la salut davant la covid-19. Amb el correu de confirmació de la inscripció prèvia s'adjuntarà als assistents el protocol per la covid-19 a seguir durant l'activitat i una sèrie de recomanacions i consells sanitaris. En cap cas s'acceptarà a ningú que no tinga la seua plaça reservada i confirmada correctament.

«Hem impulsat una sèrie d'accions en el paratge de la Magdalena per a donar a conéixer l'entorn i oferir una alternativa a l'aire lliure per als més xicotets, organitzant tallers mediambientals gratuïts», ha explicat la regidora d'Infraestructura Verda, Pilar Escuder.

Cartell activitats Magdalena

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter