Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Finalitzen les obres de la segona fase del carril lúdic esportiu a Vinaròs

Amb la finalització d'aquesta fase es posa punt i final al projecte i s'espera que aquest carril s'obrigue en breus

General 13 de noviembre de 2020 Redacció
APERTURA-CARRIL-LUDICO-3-710x500

L'Ajuntament de Vinaròs ha comunicat que les obres corresponents a la segona fase de construcció del carril lúdic esportiu de la localitat ja estan finalitzades. Amb la finalització d'aquesta fase es posa punt i final al projecte i s'espera que aquest carril s'obrigue en breus.

Cal recordar que aquesta via, ha suposat una inversió de prop els 2 milions d'euros per a la seua construcció i pretén unir la ciutat amb la falda del puig de la Misericòrdia mitjançant un carril bici i per als vianants.

El carril compta amb una longitud d'uns 3,2 kilòmetres i parteix des de el pont roma fins al pont de la carretera de la ermita bordejant en el seu recorregut el riu Cérvol.

Esta segona fase ha suposat la construcció d'un tram de 1,9 kilòmetres, una rotonda en el creu de Dos Vilars i la construcció d'un pont que connecta amb la carretera de l'ermita.

Aquesta segona fase del projecte es va adjudicar a la empresa Aglomerados Los Serranos S.A.U. per un valor de 1.076.244,25 euros. 

Te puede interesar

ple 2

Últim ple provincial

Redacció
General 22 de diciembre de 2020

El ple ha aprovat una declaració institucional sol·licitant la participació de les diputacions en la gestió dels Fons Europeus perquè puguen beneficiar als xicotets ajuntaments i una altra a favor del sector cultural de la província.

_DSC7341

Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Redacció
General 02 de febrero de 2021

La diputació destina 4,1 milions d'euros per a assumir el finançament de l'atenció primària dels serveis socials municipals dels 124 municipis de la província de fins a 10.000 habitants.

09-12-2020 Amparo Marco i María Jesús Garrido, bossa lloguer social

Castelló impulsa una nova bossa de lloguer social

Redacció
General 09 de diciembre de 2020

Els arrendataris que cedisquen pisos buits en condicions d'habitabilitat rebran 1.500 euros per a compensar la limitació del preu, una bonificació de l'IBI del 90% i assessorament de l'Oficina Municipal d'Habitatge.

Lo más visto

Newsletter