Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules prolonga les mesures restrictives municipals almenys 7 dies més

La brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada

Coronavirus 13 de noviembre de 2020 redacció
IMG_7421
Junta de portaveus de l'Ajuntament. Ajuntament Nules

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules ha acordat prolongar les mesures restrictives municipals almenys set dies més per a continuar frenant els contagis per coronavirus a la població. Les mesures van ser acordades el passat 28 d'octubre i estava prevista la seua vigència fins al pròxim 15 de novembre.

«Es va registrar un increment molt important de contagis per Covid-19 en la localitat i es va decidir prendre accions excepcionals i temporals enfocades a interrompre o limitar la cadena de transmissió del virus en l’àmbit municipal. No obstant això, les dades segueixen sent preocupants per tant s’ha acordat allargar aquestes mesures, en principi, fins al 22 de novembre. Ens tornarem a reunir la pròxima setmana per a valorar la situació i considerar si es convenient flexibilitzar les mesures o seguir uns dies més amb les actuals restriccions”, explica l’alcalde, David García. 

En aquest sentit, s'ha tornar a tancar el Poliesportiu Municipal, el Camp de futbol i de les pistes esportives; també segueixen precintats els parcs infantils i les zones d’oci públiques del municipi com el jardí botànic, el paratge de l’Estany o la zona Quatre Camins. I el mobiliari urbà, fonts i cabines de telèfon de la localitat per a evitar el seu ús i continua  tallat el subministrament d’aigua de les fonts públiques.

Així mateix, segueixen suspesos els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en l’horari extraescolar en els centres educatius de la localitat. També està tancada la zona comú dels horts urbans; i s’han incrementat les mesures preventives en el mercat ambulant de dimecres.

La brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i també els llauradors seguiran portant a terme les tasques de desinfecció dels carrers amb els seus tractors.

Per altra banda, seguirà el reforç dels torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, i vigilar també el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter