La banda Sidonie presentarà El retonr de Abba en el centre cultural La Bohèmia de Castelló

El espectacle serà el dia 28 però en funció de l'acolliment de públic podrien donar una segona actuació durant el mateix cap de setmana

14 de noviembre de 2020 redacció
fotonoticia_20140325192239_420
Banda Sidonie. Europapress

La banda Sidonie presentarà El retonr de Abba en el centre cultural de Castelló La Bohèmia el pròxim dia 28. La cita musical serà una sessió en format DJ Set i presentaran el llibre homònim lligat a aquest últim disc i escrit per Marc Ros, vocalista del grup. Els barcelonins oferiran aquest esdeveniment amb triple al·licient davant un aforament màxim de 120 persones a partir de les 19 hores del dissabte, encara que en funció de l'acolliment de públic podrien donar una segona actuació durant el mateix cap de setmana.

De la mateixa manera, l'espai cultural acollirà també el concert de la ondense Nadia Sheikh el pròxim 19 de desembre dins del cicle Acústics a la Bohèmia, en la seua primera actuació a Castelló després de ser telonera de Sterophonics en la seua gira europea.

Acústics a la Bohèmia comptarà a més amb les actuacions de Delafé el pròxim 21 de novembre, de Ruth Baker Band el 5 de desembre i de Pau Alabajos el 26 de desembre, totes amb aforament limitat, amb horari de vesprada i aplicant les mesures higièniques i sanitàries marcades per les autoritats sanitàries.

Manu Vives, el director de la Bohèmia, ha explicat que aquest cicle ha suposat un «esforç sense precedents» perquè Castelló «no es quede despenjat de la música en directe» durant la pandèmia. Així, en un any marcat per la pandèmia, en el que no hi ha festivals, i n'hi ha artistes i músics professionals que porten set mesos sense poder actuar i sense cobrar, aquest centre privat «de barri» de Castelló ha programat aquest cicle amb artistes «que podrien estar en festivals com el FIB o l'Arenal Sound» i que a causa del coronavirus no han tingut l'oportunitat d'oferir concerts, asegura Vives. 

Manu Vives ha assenyalat que aquest centre cultural «està lluitant i barallant» per a demostrar que «si es vol, es pot» i ha mostrat el seu disgust per la situació actual, en la qual les sales «no poden ni servir begudes», la qual cosa ha portat a un panorama desèrtic en l'oferta musical en viu en sales privades, l'activitat de les quals ha quedat reduïda al que estan programant dues o tres sales en tota la Comunitat Valenciana.

Lo más visto