Sant Jordi comença a treballar en el projecte per a fer un nou consultori mèdic   

L'alcalde s'ha reunit ja amb els tècnics després que la Conselleria de *Sanitat s'haja mostrat favorable

Política 14 de noviembre de 2020 Redacció
Reunión Sant Jordi Consultorio Médico

L'Ajuntament de Sant Jordi ja ha mantingut la primera reunió de treball per a preparar el projecte que ha sol·licitat la Conselleria de Sanitat per a aprovar la construcció d'un nou consultori mèdic en el municipi. Aquesta necessitat sorgeix davant el fet que el centre sanitari actual està obsolet i les seues instal·lacions ja no reuneixen les condicions suficients per a acollir l'augment de cartilles sanitàries al poble.

És l'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, el que ha pres la decisió que siga l'Ajuntament el que assumisca aquest nou projecte en considerar-lo prioritari per als veïns. I ho ha fet pel fet que els professionals sanitaris consideren que l'actual consultori mèdic no reuneix les condicions per a prestar els serveis que requereixen els veïns, ni tan sols amb una reforma.

Per això, després de reunir-se amb diversos responsables territorials de la Conselleria, l'última amb els d'atenció primària i de l'àrea econòmica del Departament de Salut de Vinaròs, han pres la decisió de construir un nou consultori mèdic. Encara que això impedirà poder accedir a les ajudes directes que ofereix la Conselleria per a reforma, adequació i manteniment de consultoris, l'alcalde de Sant Jordi ha decidit escometre la construcció d'un nou per a garantir el millor servei.

Iván Sánchez ha explicat que “de les opcions que valorem amb els especialistes i els responsables de la Conselleria, hem decidit que el millor és fer un consultori mèdic nou.

En aquesta decisió ha influït molt poder tindre el nou centre de salut al més prompte possible. I mentre que si féiem una cessió del terreny a la Generalitat perquè siga ella la que construïsca el nou centre podríem haver d'esperar diversos anys al fet que el pogueren posar en marxa, si és l'Ajuntament qui assumeix el projecte i la construcció del consultori, tot es pot agilitar bastant”.

Te puede interesar
Lo más visto