Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Peníscola col·labora en la creació d'una Biblioteca de Pati en el col·legi

La regidoria de Cultura i Educació aporta finançament per a l'adquisició de llibres en valencià, castellà i anglès

Educació 15 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_20201016_112919

La regidoria de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Peníscola col·labora amb el CEIP Jaime Sanz de la localitat en la creació d'una Biblioteca de Pati.

D'aquesta manera, des de l'Ajuntament s'aportaran 2000 euros al centre amb l'objectiu que adquirisca llibres perquè els escolars els puguen gaudir en les seues estones d'esplai.

"Contribuir a la posada en marxa d'aquest servei era un dels meus compromisos amb el centre en assumir la regidoria i abans d'acabar enguany ho farem realitat" ha explicat el regidor de l'àrea, Ramón Simó.

Simó ha traslladat a la direcció del centre la seua proposta d'adquirir llibres en anglès, castellà i valencià "recomanant l'adquisició de títols de proximitat, donant així també suport a les editorials del nostre territori i als autors de les nostres comarques".

Te puede interesar

MarIaJesusSanchez CSIF CS

CSIF lamenta la "improvisació innecessària"

Redacció
Educació 02 de marzo de 2021

El sindicat considera que decidir si la setmana de Magdalena serà o no lectiva a Castelló, suposa en l'últim minut ,una falta de respecte per a tota la comunitat educativa i perjudica tant els docents com a l'alumnat i a les seues famílies.

Newsletter