Borriana podria aconseguir quasi un centenar de denúncies per saltar-se el toc de queda

General 13 de noviembre de 2020 redacció
nueva-furgo-atestados
Policia Local de Borriana amb una nova furgoneta. Ajuntament de Borriana

Borriana podria aconseguir en els pròxims dies el centenar de denúncies des que es va iniciar la crisi del coronavirus per saltar-se el confinament o ara el toc de queda que va interposar la Generalitat fa un parell de setmanes. Així ho ha manifestat l'alcaldessa, Maria Josep Safont: «La Policia Local ha reforçat la vigilància sobretot durant els caps de setmana i està posant tots els mitjans disponibles per a denunciar a totes aquelles persones que no complisquen amb l'horari decretat».

Malgrat aquesta situació, la primera edil destaca que «la ciutadania en general sempre compleix amb les normes articulades, però sempre hi ha algú que decideix saltar-li-les i per tant ha de ser sancionat». En aquesta línia, Safont demana «responsabilitat».

A dia d'avui la localitat compta amb 61 casos actius per coronavirus, amb una incidència acumulada molt millor en les dues últimes setmanes que els seus municipis fronterers, com són Les Alqueries, Vila-real, Nules i Almassora. «Continuem tenint una situació que volem millorar, però tal vegada estem millor ara que altres localitats perquè vam ser la localitat més assotada durant la primera ona», opina l'alcaldessa.

Te puede interesar
Lo más visto