Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Borriana podria aconseguir quasi un centenar de denúncies per saltar-se el toc de queda

General 13 de noviembre de 2020 redacció
nueva-furgo-atestados
Policia Local de Borriana amb una nova furgoneta. Ajuntament de Borriana

Borriana podria aconseguir en els pròxims dies el centenar de denúncies des que es va iniciar la crisi del coronavirus per saltar-se el confinament o ara el toc de queda que va interposar la Generalitat fa un parell de setmanes. Així ho ha manifestat l'alcaldessa, Maria Josep Safont: «La Policia Local ha reforçat la vigilància sobretot durant els caps de setmana i està posant tots els mitjans disponibles per a denunciar a totes aquelles persones que no complisquen amb l'horari decretat».

Malgrat aquesta situació, la primera edil destaca que «la ciutadania en general sempre compleix amb les normes articulades, però sempre hi ha algú que decideix saltar-li-les i per tant ha de ser sancionat». En aquesta línia, Safont demana «responsabilitat».

A dia d'avui la localitat compta amb 61 casos actius per coronavirus, amb una incidència acumulada molt millor en les dues últimes setmanes que els seus municipis fronterers, com són Les Alqueries, Vila-real, Nules i Almassora. «Continuem tenint una situació que volem millorar, però tal vegada estem millor ara que altres localitats perquè vam ser la localitat més assotada durant la primera ona», opina l'alcaldessa.

Te puede interesar

_DSC7341

Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Redacció
General 02 de febrero de 2021

La diputació destina 4,1 milions d'euros per a assumir el finançament de l'atenció primària dels serveis socials municipals dels 124 municipis de la província de fins a 10.000 habitants.

bartolo

Filomena ens deixa gelats

Redacció
General 08 de enero de 2021

La cota de neu se situa entorn dels 300-600 m, però no es descarta en les pròximes hores neu en cotes zero.

Lo más visto

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter