L'aeroport de Castelló activa la construcció d'un centre de manteniment d'avions

L'hangar, que estarà operatiu a final d'any, tindrà 2.500 metres quadrats i acollirà tasques de manteniment d'avions de les famílies A-320 i B-737

General 15 de noviembre de 2020 Redacció
aeropuerto-castello
aeropuerto-castello

L'aeroport de Castelló activa una nova inversió amb l'inici de les obres de construcció d'un centre de manteniment d'avions per part de l'empresa Brok-air Aviation Group, que preveu completar l'actuació a la fi d'any.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que aquest projecte "suposa un pas més en l'estratègia de diversificació i desenvolupament integral de l'aeroport de Castelló, ja que permetrà reforçar la cartera de serveis de la infraestructura".

El conseller ha incidit en "la capacitat que està mostrant l'aeroport, en col·laboració amb la iniciativa privada, per a generar inversió, activitat i ocupació en l'actual context de crisi per la pandèmia, adaptant-se a les condicions que planteja el mercat". En aquest sentit, ha apuntat que el nou centre manteniment d'avions "donarà resposta a les necessitats de les aerolínies, afectades per l'aturada que pateix el sector de l'aviació".

L'hangar -que està previst que estiga operatiu a la fi de desembre- abastarà una superfície de 2.500 metres quadrats i acollirà tasques de manteniment d'avions de corredor únic de les famílies A-320 i B-737.

Te puede interesar
Lo más visto