Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Consorci del Millars tancarà l'accés a vehicles per a evitar abocaments en cinc punts del llit

Els accessos compresos entre el Caminàs de Santa Pau i el Camí La Cossa, a Borriana, i el de Caminàs de Musclera, a Almassora, quedaran tallats

General 15 de noviembre de 2020 Redacció
ACCESSOS AL MILLARS (2)

Evitar que els vehicles accedisquen al llit del riu Millars per a impedir els abocaments en el llit. És l'objectiu que s'ha plantejat el Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars, integrat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i els ajuntaments de Borriana, Almassora i Vila-real. En l'última Junta de Govern s'ha aprovat la col·locació de barreres en cinc punts d'accés al llit del riu.

El tancament es farà mitjançant la col·locació de pedres d'escullera (com el delimitat fet a la platja de la Pola), per a reduir tasques de manteniment. Aquest sistema permet el pas de caminants i ciclistes però impedeix el de vehicles a motor.

En un dels accessos sí que s'instal·laran pilons metàl·lics extraïbles, per a permetre el pas controlat dels vehicles de servei i d'emergències.

A partir dels informes del personal tècnic i de la guarderia del Consorci s'ha adoptat aquesta mesura per a incrementar la protecció efectiva del llit del riu. Es tancaran quatre accessos al terme municipal de Borriana, compresos entre el Caminàs de Santa Pau i el Camí La Cossa. Al terme d'Almassora es tancarà l'accés des del Caminàs de Musclera.

Te puede interesar

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Newsletter