Els parcs i les instal·acions municipals d’Almenara continuaràn tancades fins al 29 de noviembre per la COVID-19

Sanitat 13 de noviembre de 2020 Redacció
ajuntament2 (1)

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez,  ha prorrogat fins al pròxim 29 de novembre com a mínim les mesures municipals per a intentar frenar l'expansió de la covid-19 que van entrar en vigor el passat 30 d'octubre davant l'increment de casos de coronavirus i que complementen  “les que estan prenent  la resta d'administracions estan prenent”. Hui, segons la conselleria de Sanitat, hi ha 11 casos positius de Covid-19 a Almenara, “per la  qual cosa hem de previndre contagis i evitar que s'expandisquen més el virus”-ha dit Pérez. Per això  “des de l'Ajuntament d'Almenara, prorroguem aquesta sèrie de normes i recomanacions a nivell local per a intentar previndre nous contagis” segons ha informat l’alcaldessa.

Així, fins al 29 de novembre com a mínim seguiran tancats els parcs infantils, jardins, àrees de gimnàstica i pipi-cans de la localitat. També continuaran tancades al públic les àrees recreatives de la Muntanyeta del Dipòsit i dels Estanys. Quant a edificis municipals, continuaran tancats tant el Gimnàs Municipal així com el Casal Jove. A més, seguirà sense permetre's l'entrada de públic al Camp de Futbol de la Corona i altres instal·lacions esportives. Al mateix temps s'informa que no se cedirà cap espai públic durant aquest període de temps. D'altra banda, destacar que els contenidors de fem estan amb les tapes obertes perquè no es toquen.

També continua recomanant-se el trasllat de les activitats que es realitzen en llocs públics amb poca ventilació a espais oberts. Al mateix temps, es recomana a les associacions i entitats que organitzen activitats que els traslladen a espais oberts. D'altra banda es recomana que únicament acompanye una persona als menors, tant als centres educatius, com a les activitats esportives i extraescolars. Igualment es recomana limitar al màxim els contactes socials anara dels grups de convivència estable i es recorda que les reunions fora d'aquests grups són d'un màxim de 6 persones.

A més es recomana eixir del domicili sol el preu i evitar els espais tancats el màxim possible, així com que es mantinguen les mesures d'higiene, llavat de mans, màscara i distància. A més es recorda que s'han de complir els períodes d'aïllament o quarantena per a les persones que siguen casos confirmats així com dels seus contactes estrets.

Te puede interesar
Lo más visto