Globalis premia la innovació de Robottions, Autosolar i NIGHT-WAY i la trajectòria de Ramon Ferrer Navarro a Vila-real

El lliurament de premis s'ha dut a terme com a clausura de Fira Destaca 2020 a l'Auditori municipal de Vila-real

General 15 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
Premis Globalis 2020

La Fundació Globalis ha revelat aquest divendres els guanyadors dels seus premis en innovació en una gala que ha reunit les 8 empreses finalistes en el Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real.

El Primer Premi Globalis 2020 dotat amb 1.500 euros ha recaigut en Robottions, una empresa de desenvolupament de programari a mesura, programació de cel·les de paletitzat i despaletitzat, disseny de intralogística per a l'automatització de naus de càrrega i automatització d'instal·lacions, que també s'ha emportat el premi Vila-real Innpulso que concedeix l'Ajuntament de Vila-real perquè represente a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació. La signatura Autosolar ha sigut guardonada amb l'Accèssit i NIGHT-WAY s'ha alçat amb l'Accèssit Jove Empresa, tots dos dotats amb 500 euros. Autosolar es dedica a la venda online i presencial d'instal·lació de sistemes fotovoltaics mentre que NIGHT-WAY dissenya i fabrica materials Ultres Foto luminescents aplicats a l'enginyeria civil, paisatgisme i mineria.

Finalment, en l'acte que ha tancat la Fira Destaca, s'ha reconegut amb el Premi Trajectòria al geògraf i historiador vila-realense, Ramon Ferrer Navarro, qui ha recollit el guardó visiblement emocionat. El president de Globalis, Juan Vicente Bono Sales, ha inaugurat l'acte. Després d'ell, Aina Francés Llueca, guanyadora de la Setena Edició del Concurs Literari Escolar del Ministeri de Defensa ‘Carta a un Militar Espanyol’ ha llegit la missiva que va escriure sota el lema “Aliats de la Innovació – Contribució de les Forces Armades a la Ciència i a la Investigació”. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha clausurat l'acte felicitant els premiats i destacant la capacitat d'innovació d'aquestes empreses.

Aquesta setena edició dels Premis Globalis compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Dolores Cortés, Fundació José Gómez Mata, Vidres, Esmalglass-Ítaca, Elit Ciments i Teve4, que l'ha retransmés en directe. L'esdeveniment també ha pogut seguir-se a través de les xarxes socials de Globalis. Amb aquests guardons es pretén divulgar l'esforç dels emprenedors que estan al capdavant d'aquestes iniciatives empresarials i mostrar exemples que incentiven la generació a altres iniciatives empresarials innovadores.

Te puede interesar
Lo más visto