El TAU Castelló es retroba amb la victòria guanyant al Palmer Alma Mediterránea Palma (73-79)

Els de Toni Ten que venien d'una derrota dura en el derbi autonòmic van firmar un partit notable en totes les línies

Esports 16 de noviembre de 2020 Redacció
64dec85c-c4fd-4aca-a8a4-fc2910ca3e66-scaled

Victòria del TAU Castelló en partit que li enfrontava al Palmer Alma Mediterranea Palma. El partit disputat en Son Moix i corresponent amb la quinta jornada de la LEB Or, va acabar amb un resultat de 73-79. Els de Toni Ten que venien d'una derrota dura en el derbi autonòmic van firmar un partit notable en totes les línies i mantenen la tercera posició de la taula de classificació.

Arribava el TAU amb baixes però conscienciat de l'importància de guanyar per a no entrar en una dinàmica negativa. Joel Sabaté va posar els primers punts al marcador dels visitants, i es va consagrar com la gran figura del primer temps anotant un total de tres triples. No obstant, la forta defensa local no permetia als de Toni Ten allunyar-se en el marcador i es va arribar la final del primer parcial amb un igualat 16-16.

El segon quart el TAU es va trobar més còmode, va millorar la defensa individual lo que li va permetre fer rapides transicions i contraatacs que els feien poc a poc allunyar-se del marcador, sobre tot gracies a un Stainbrook inspirat. Un triple del mateix Harrison i altre de Joel van posar distancia en el marcador i es va arribar al descans amb un 26-44.

Va arrancar la segona part amb el conjunt visitant intentant reaccionar i així ho van fer. Van fer una forta pressió als de Toni Ten que es van trobar incòmodes i van perdre diverses possessions. Amb 41-60 va demanar temps mort el entrenador de TAU, però no va resultar efectiu i es va arriba al final del segon quart amb 55-66, es confirmava la reacció dels mallorquins.

L'últim parcial es preveia emocionant. Harrison mantenia la distancia en el marcador per al seu equip, però el pivot va arribar a les quatre faltes i l'equip el va notar. Palmar Alma Mediterranea Palma anava retallant punts i quan a penes quedaven tres minuts per al final el marcador s'igualava a 69. Stainbrook al camp i l'equip va millorar. El estatunidenc, junt amb Adala, van anotar dos canastres seguides que van posar un marge de 4 punts a favor dels visitants. A partir de ací els mallorquins no es van apropar més i el TAU Castelló va aconseguir una victòria de ofici.