32 pobles de Castelló continuen lliures de coronavirus

La gran majoria d'aquests municipis tenen menys de 500 habitants

Sanitat 16 de noviembre de 2020 Redacció
15021844796071
Begís, un dels municipis sense casos de Covid-19 fins al moment

Un total de 32 pobles de la província de Castelló segueixen sense haver sofert ara com ara cap cas de coronavirus. En total, són gairebé la meitat dels 76 pobles de la província de Castelló. La gran majoria d'aquests municipis tenen menys de 500 habitants, i bona part no arriba a 100. El més gran és Llíber amb un total de 935 habitants.

La llista de municipis sense casos disminueix al llarg d'aquestes últimes setmanes. És més, fins a aquest divendres, Figueroles de Domenyo, les Useres, Catí, Caudiel i Cortes d'Arenós, no havien tingut casos i ara sumen tres (Figueroles de Domenyo), dos (les Useres) i un (la resta).

La llista dels pobles lliures de coronavirus ho componen: Agres, Aielo de Rugat, Aín, Algímia d'Almonesir, Almedíxer, Almudaina, Aranyel, Argeleta, Balones, Begís, Benafigos, Benasau, Beniardà, Benifallim, Benifato, Beniflà, Benigembla, Benillup, Benimassot, Bolulla, Calles, Carrícola, Cases Altes, Castell de Cabres, Castellfort, Castielfabib, Confrides, Dosaigües, el Camp de Mirra, el Castell de Guadalest, el Toro, Espadella, Fageca, Famorca, la Font de la Reina i les Fonts d'Aiòder.

També Gaianes, Gàtova, Gorga, Guardamar de la Safor, Herbers, Figueres, la Serratella, la Torre d'en Besora, la Torre d'en Doménec, la Vall d'Ebo, Llíber, Llocnou de la Corona, Lludient, Matet, Millena, Otos, Palanques, Pavies, la Pobla d'Arenós, la Pobla de Sant Miquel, Quatretondeta, Sacanyet, Salem, Segart, Sempere, Senija, Tàrbena, Terrateig, Tollos, Toràs, Torralba, Torre-xiva, Torrella, la Vall de Gallinera, Vallat, Vallés, Vallibona, Xodos, Sorita i Sucaina.

Te puede interesar
Lo más visto