Orpesa construirà la nova ludoteca al costat de l'escola infantil

María Jiménez, alcaldessa d'Oropesa, afirma que un dels objectius és «ampliar les places d'escola infantil»

General 16 de noviembre de 2020 Redacció
Proyecto-nueva-ludoteca-710x476
Projecte de la nova ludoteca de Orpesa

L'Ajuntament d'Orpesa estudia traslladar la ludoteca a un nou edifici que s'aixecarà en un terreny de propietat municipal que se situa al costat de l'escola infantil. Així ho ha anunciat l'alcaldessa, María Jiménez, qui ha avançat que un dels objectius és «poder ampliar les places de l'escola infantil, perquè la ludoteca es troba ara en el mateix edifici».

També ha afirmat que en aquests moments «estem realitzant l'avantprojecte» i la iniciativa «serà finançada amb pressupost del Patrimoni Municipal del Sòl (PMS); una inversió que s'ha fixat en prop dels 300.000 euros». Amb tot, està previst que entre finals del pròxim any i l'inici del 2022 comencin els treballs.

«L'escola infantil precisa de més aules per a poder acollir a més nens i nenes de 0 a 3 anys, amb el que la construcció d'un nou edifici per a la ludoteca és una solució idònia per a atendre la necessitat d'aconseguir més aules», recalca la regidora d'Educació, Silvia Arnau. D'aquesta manera, segons una primera estimació, es podrien guanyar fins a quatre aules més, amb el que s'evitaria que molts petits es quedessin en llista d'espera.

La nova ludoteca comptarà amb dues plantes. En la primera d'elles, se situarà una sala de reunions i despatxos, que podran ser usats pel personal del departament d'Educació, condícies i un magatzem. D'altra banda, la planta baixa comptarà amb una recepció i taquilles, condícies, una sala de deures i audiovisuals, així com diferents racons per als més petits en els quals podran jugar a jocs de taula, participar en tallers i gaudir d'obres de teatre.

Te puede interesar
Lo más visto