Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge impulsen la campanya ‘Tasta Castelló’ per a promocionar el producte local

Entre els participants de les Jornades s'ha repartit una cistella amb verdura de la Marjaleria, vedella del Prat de Cabanes i cervesa de Castelló

General 16 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
MaríaJesúsGarridoFernandoNavarro_NoticiaAmpliada (1)

Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l'Ajuntament de Castelló han impulsat dins de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives la campanya ‘Tasta Castelló’, destinada a la promoció del producte local, ecològic i de proximitat. Han repartit a domicili entre participants a les jornades una cistella amb verdura de la Marjaleria, vedella del Prat de Cabanes i cervesa de Castelló.

La campanya Tasta Castelló està vinculada a la conferència de les Jornades Construint i Alimentant Alternatives de producció i comercialització local en entorns periurbans celebrada la setmana passada, amb la finalitat de donar a conéixer la figura del Parc Agrari i «la importància de la sobirania alimentària i el seu impacte en l'economia local». La cistella repartida està formada per diferents ingredients de productes de la zona per a realitzar una recepta.

«Tenim l'objectiu en aquesta legislatura d'impulsar el Pla de Reactivació Agrària i recuperar hortes abandonades del cinturó periurbà a través de la figura del Parc Agrari; amb mesures que incentiven la producció agroecològica, la conservació del territori i canals curts de comercialització», ha assegurat el regidor de Transició Ecològica.

Construint i Alimentant Alternatives finalitza aquest dimarts amb una conferència sobre rehabilitació sostenible a càrrec de José Manuel López (Ecoperspectivas) i Eva Raga (Fent Estudi Coop.). El diumenge, el Teatre del Raval va acollir “Ingovernables”, un espectacle reivindicatiu de defensa de l'habitatge i el territori enfront de les pràctiques especulatives a càrrec de Atirohecho.

Te puede interesar
Lo más visto