L'Ajuntament de Peníscola reforça l'accessibilitat i la seguretat viària de la localitat

S'ha ampliat i millorat la senyalització horitzontal i vertical en diverses zones del municipi, entre altres tasques

General 17 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_20201116_112057

L'àrea d'Urbanisme i Serveis de l'Ajuntament de Peníscola està executant diversos treballs de millora de l'accessibilitat i seguretat en la via pública.

"Són treballs necessaris amb els quals millorarem tant l'accessibilitat com la seguretat viària dels nostres carrers", ha destacat el regidor de Serveis, Jorge Rovira, referint-se a l'esforç que s'ha realitzat en les últimes setmanes per a ampliar i millorar la senyalització horitzontal i vertical en diverses zones del terme municipal.

A més de millorar la senyalització també s'ha procedit a l'eliminació d'elements com les dents de tauró situats en la Avinguda Papa Lluna, en l'últim tram de la qual ja s'estan substituint per una altra tipologia de pilons.
 
A més, s'està executant també en aquests moments la millora de la vorera enfront de l'Escola de Música, treball que se suma a l'ampliació de la zona d'espera i instal·lació de bancs, acció la inversió de la qual ascendeix a 7.815,10 euros

L'execució d'aquestes obres finalitzarà en els pròxims dies i atén una demanda dels propis usuaris d'aquest centre, que superen el centenar.

Te puede interesar
Lo más visto