Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Peníscola reforça l'accessibilitat i la seguretat viària de la localitat

S'ha ampliat i millorat la senyalització horitzontal i vertical en diverses zones del municipi, entre altres tasques

General 17 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_20201116_112057

L'àrea d'Urbanisme i Serveis de l'Ajuntament de Peníscola està executant diversos treballs de millora de l'accessibilitat i seguretat en la via pública.

"Són treballs necessaris amb els quals millorarem tant l'accessibilitat com la seguretat viària dels nostres carrers", ha destacat el regidor de Serveis, Jorge Rovira, referint-se a l'esforç que s'ha realitzat en les últimes setmanes per a ampliar i millorar la senyalització horitzontal i vertical en diverses zones del terme municipal.

A més de millorar la senyalització també s'ha procedit a l'eliminació d'elements com les dents de tauró situats en la Avinguda Papa Lluna, en l'últim tram de la qual ja s'estan substituint per una altra tipologia de pilons.
 
A més, s'està executant també en aquests moments la millora de la vorera enfront de l'Escola de Música, treball que se suma a l'ampliació de la zona d'espera i instal·lació de bancs, acció la inversió de la qual ascendeix a 7.815,10 euros

L'execució d'aquestes obres finalitzarà en els pròxims dies i atén una demanda dels propis usuaris d'aquest centre, que superen el centenar.

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter