Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Policia Local de Borriana incia un programa per a contindre les ocupacions il·legals

L'Àrea de Prevenció de la policia intensificarà els controls d'aquestes activitats

General 17 de noviembre de 2020 Redacció
foto-policia-local-kndD--984x468@Las Provincias

La Policia Local de Borriana ha iniciat un programa per a contindre les ocupacions il·legals en les vivendes de la localitat per tal de contindre aquesta activitat que, en ocasions, altera el benestar dels ciutadans així com la convivència veïnal.

Per tant, l'Àrea de Prevenció de la Policia Local de Borriana intensificarà els controls d'aquestes activitats amb l'objectiu de facilitar les tasques de les autoritats competents en aquesta matèria i ajudar a terceres persones que es veuen afectades aquests fets.

"Es tracta de delimitar el aspecte social del problema de la vivenda de lo que podria suposar la activitat delictiva de aquells que , en alguns casos, de forma organitzada es dediquen a obrir vivendes, casi sempre deshabitades e inclòs realitzant enganxaments il·legals de subministraments, per a oferir-les posteriorment i previ cobrament d'importants quantitats a persones necessitades", ha assenyalat el cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán.

Respecte a aquest assumpte, l'alcaldessa de la localitat, Maria Josep Safont, ha afirmat que des de el consistori de la localitat estan en contra de l'ocupació il·legal d'habitatges per les molèsties que poden causar als veïns i ha remarcat la seua preocupació per l'increment de casos d'aquest tipus a al localitat.

Safont ha assegurat que, a pesar que aquests delictes són perseguits per l'Administració de Justícia de l'Estat, des del municipi posaran tot lo que estigue en la seua mà per ajudar: “Podem col·laborar per a auxiliar de manera complementària, que és el que estem fent, amb l'augment de la presència policial i personalització de la Policia Local quan els veïns o les veïnes denuncien o adverteixen sobre aquesta qüestió”.

Per últim l'alcaldessa ha cridat a la col·laboració veïnal per a que avisen a les autoritats pertinents en cas de que observen algun indici de ocupació il·legal. 

Te puede interesar

bartolo

Filomena ens deixa gelats

Redacció
General 08 de enero de 2021

La cota de neu se situa entorn dels 300-600 m, però no es descarta en les pròximes hores neu en cotes zero.

Lo más visto

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter