La víctima, menor d'edat, d'un presumpte delicte d'abusos sexuals exculpa a l'acusat

La fiscal demana 12 anys de presó per a l'acusat

Successos 17 de noviembre de 2020 redacció
1475908973_409852_1475909019_noticia_normal
Ciutat de la Justicia de Castelló. Cadena SER

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló va celebrar ahir un judici per presumptes abusos sexuals a una menor de Castelló per part d'un home pròxim al seu entorn i que ajudava a la xiqueta, la seua mare i els seus germans.

La fiscal demana 12 anys de presó per a l'acusat que va negar la majoria dels fets durant el seu interrogatori, però va reconéixer haver mantingut una única relació sexual amb l'adolescent en una furgoneta, estacionada enfront d'un centre d'estudis de Vinaròs al qual l'adult va anar a veure-la. L'home va assegurar que era la menor qui contactava amb ell de manera insistent i li demanava que es veren.

La víctima, que va ser a més maltractada durant la seua infància, va declarar primer per videoconferència des d'una altra sala i després, en persona i protegida per un parabán. La seua intervenció va estar marcada pels problemes d'imatge i so de la videoconferència, per la qual cosa els magistrats van reclamar la seua presència a la sala. «Vam estar eixint des que jo tenia 13 anys i fins ara. A vegades es quedava a dormir amb mi quan jo vivia amb la meua mare. Ell mai m'ha forçat i tot ha sigut voluntari i perquè jo volia», va dir la xicoteta, que encara continua sent menor d'edat.

A la llista de testimoni també estava la mare de la xicoteta però no va poder ser localitzada i les parts van renunciar al seu testimoniatge durant el judici.

Te puede interesar
Lo más visto