Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Consell intentarà allargar el tancament perimetral de la Comunitat fins al 9 de desembre

«Farem la reflexió en les pròximes hores, però tal com avancen les circumstàncies la normalitat aconsella que es continuï amb aquesta perimetración», afirma el president

General 17 de noviembre de 2020 Redacció
descarga (1)
Ximo puig, president de la Generalitat Valenciana

El Consell intentarà allargar el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana fins al 9 de desembre. Ximo Puig, president de la Comunitat, ha mostrat aquest matí a Castelló que encapçala aquesta proposta del Govern valencià. «Farem la reflexió en les pròximes hores, però tal com avancen les circumstàncies la normalitat aconsella que es continuï amb aquesta perimetración», afirma el president. En aquesta ocasió, l'Executiu regional també desitja establir un termini més prolongat per al tancament perimetral.

Segons Puig, per a dur a terme aquesta medida, el Consell espera un informe de l'Advocacia de la Generalitat, encara que no dubta en què aquest serà afirmatiu. Mentrestant, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ja ha establert que aquesta mesura és adequada a la llei precisament fins a aquest 9 de desembre, ha reconegut el president.

La mesura només afectaria el tancament perimetral i no a les restriccions adoptades per a cada municipi en concret, ha apuntat posteriorment Puig.

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter