Almenara tanca instal·lacions esportives i culturals davant l'augment de casos de Covid-19 

Les mesures, que augmenten les ja preses, estaran en vigor inicialment fins a la mitjanit del 9 de desembre

Sanitat 17 de noviembre de 2020 Redacció
Estíbaliz Pérez (3)
L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez

Davant l'augment de casos positius per covid-19 a Almenara, hui  ja són 27 segons les dades de la Conselleria de Sanitat, l'alcaldessa Estíbaliz Pérez ha realitzat un decret ampliant les mesures ja existents per a frenar l'increment. Les noves mesures estaran inicialment vigents des d'aquesta mitjanit fins a la mitjanit del 9 de desembre. L'alcaldessa ha assenyalat que «no ens haguera agradat ampliar les mesures que vam prendre fa uns dies però l'augment de casos fa que les incrementem per a buscar frenar la incidència» pel que «junt al compliment d'aquestes mesures, demanem com sempre la responsabilitat individual per fer front a la pandèmia».

La primera de les mesures preses és prorrogar les ja establides fins a la mitjanit del 9 de desembre com són entre altres el tancament de parcs infantils, jardins, zones verdes, pipi-ca, parc de gimnàstica de la tercera edat així com les zones recreatives de la Muntanyeta del Dipòsit i l'Estany o el tancament del gimnàs i Casal Jove.

A més, en aquest nou decret s'amplien les mesures amb el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals i alhora, suspendre temporalment totes les activitats esportives, culturals i educatives no reglades. També es decideix suspendre qualsevol activitat esportiva o cultural organitzada en edificis municipals o espais públics per qualsevol persona, associació o entitat. També en el decret es prohibeixen les excursions pel terme municipal de grups de més de 6 persones.

També es prioritzarà l'atenció telefònica i telemàtica en els serveis d'atenció al públic municipals. Quan l'atenció presencial resulte imprescindible, es realitzarà mitjançant cita prèvia en el telèfon 962 62 48 01. Finalment també s'ordena que es reforce el servei de Policia Local per a vetlar pel compliment de les mesures preses per a controlar la covid-19.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que «estem davant un moment complicat per la pandèmia, per la qual cosa és moment de demanar responsabilitat als nostres veïns, i que actuen amb les pautes preventives per la covid-19 restringint les seues reunions socials així com complint amb la màscara, la higiene de mans, la distància social, la ventilació i totes les normes establides per les diverses administracions».

Te puede interesar
Lo más visto