Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló se suma al Black Friday amb la campanya 'Comerç local i segur'

Innovació Comercial distribuirà 3.000 portamascarilles per les compres realitzades en els comerços de proximitat adherits

General 17 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
ayuntamiento-castellon-01

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, se suma al Black Friday que se celebrarà el divendres 27 de novembre amb una campanya de suport al comerç local i de proximitat de la ciutat. El regidor d'Innovació Comercial, David Donate, ha animat als i les castellonenques a realitzar les seues compres en aquesta jornada de grans descomptes en els comerços de proximitat i de barri de la ciutat.

«El comerç local de Castelló participa en el Black Friday amb grans descomptes i productes de qualitat, per la qual cosa anime als i les castellonenques a visitar els comerços locals per a realitzar les seues compres en un any d'especial dificultat per a aquest sector i per al teixit empresarial local», ha indicat Donate. El regidor ha destacat a més la seguretat del comerç local.

Des de la Regidoria d'Innovació Comercial s'han distribuït 3.000 portamascarilles entre els comerços adherits a la campanya que seran repartits amb les compres realitzades. Enguany, el cartell de la Black Friday destaca la seguretat que ofereix el comerç de proximitat amb el lema: ‘Comerç local i segur’. El cartell inclou un codi QR des del qual es pot accedir a totes les promocions i descomptes realitzats en aquesta jornada pels comerços participants. A més, sis pàrquings del centre de Castelló col·laboren també amb aquesta jornada oferint tarifes planes durant el dia i amb una duració de fins a les 22.00 i 23 hores de la nit.

Te puede interesar

Lo más visto

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter