La FEB suspén el TAU Castelló-Lleida per un cas de coronavirus de l'últim rival dels castellonencs

La confirmació del positiu per COVID-19 d'un component del Palma, últim rival del TAU, obliga a l'equip de Toni Ten i a la resta de l'expedició a guardar confinar-se durant 10 dies.

Sanitat 17 de noviembre de 2020 Redacció
1568360416_759505_1568360485_noticia_normal

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha resolt ajornar el partit corresponent a la jornada 6 de la LEB Or entre el TAU Castelló i el Força Lleida després de confirmar-se un positiu per coronavirus d'un component de la plantilla del Palmer Ànima Mediterrània Palma, rival dels de la Plana diumenge passat.

La trobada, programat per a aquest divendres en el Ciutat de Castelló, es disputarà en una data posterior que anunciarà l'ens rector del bàsquet espanyol, ja que els jugadors i cos tècnic del TAU hauran de guardar 10 dies de quarantena com a mesura preventiva. En aqueix període, els components de la plantilla azulejera treballaran individualment en els seus domicilis i tindran el seguiment del metge del club, David Pérez, per a assegurar-se que no presenten símptomes.

El jugador del Palma va donar positiu en un test d'antígens en la jornada del dilluns, la qual cosa va obligar  el TAU a suspendre l'entrenament que tenia programat per a aqueix dia. Aquest dimarts s'ha ratificat aqueix positiu en el test de PCR, la qual cosa comporta automàticament a la suspensió del seu pròxim partit. 

Te puede interesar
Lo más visto