Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Audiència Provincial absol a un veí de Vinaròs que va estar any i mig a presó acusat de violar a una menor

El jove de 25 anys emprendrà accions legals per tal de que l'indemnitzen pel temps que ha passat a la presó.

Successos 18 de noviembre de 2020 Redacció
Audiencia-provincial-Castelló-e1574267074201

L'Audiència Provincial ha absolt a un veí de Vinaròs que va estar any i mig a presó acusat de violar a una menor. El jove de 25 anys ha confirmat tras eixir en llibertat que emprendrà accions legals per tal de que l'indemnitzen pel temps que ha passat a la presó.

L'home va ser acusat per violació de una menor al juliol de 2019 i en principi la Fiscalia demanava 12 anys de presó. No obstant, ara l'Audiència no considera que les relacions sexuals no foren consentides per ambdues parts i tampoc que l'acusat haja empleat violència en l'acte.

Per arribar a aquesta conclusió els magistrats van comprovar que hi havia fotografies dels dos amb actitud afectuosa a la cama, tant a WhatsApp com a Instagram, lo que corrobora la versió del jove de que passaren la nit junts de forma voluntària.

La neboda de l'acusat també va declarar que va ser la menor qui va demanar a l'home que puja-se a casa seua.

«Hem de concloure que la declaració de la víctima manca de l'aptitud necessària per a generar certitud. Són moltes les ambigüitats i fins i tot contradiccions, per la qual cosa el seu relat no és versemblant», conclou la Audiència Provincial.

Te puede interesar

ashocas r

Trobada agredolça

Redacció
Economía 10 de febrero de 2021

L'hostaleria qualifica així la reunió mantinguda en la vesprada del dimarts amb l'ajuntament de Castelló, encara que arranca en el compromís de començar amb les ajudes en quant Generalitat transferisca la part que els correspon del pla parèntesi.

Newsletter