L'Audiència Provincial absol a un veí de Vinaròs que va estar any i mig a presó acusat de violar a una menor

El jove de 25 anys emprendrà accions legals per tal de que l'indemnitzen pel temps que ha passat a la presó.

Successos 18 de noviembre de 2020 Redacció
Audiencia-provincial-Castelló-e1574267074201

L'Audiència Provincial ha absolt a un veí de Vinaròs que va estar any i mig a presó acusat de violar a una menor. El jove de 25 anys ha confirmat tras eixir en llibertat que emprendrà accions legals per tal de que l'indemnitzen pel temps que ha passat a la presó.

L'home va ser acusat per violació de una menor al juliol de 2019 i en principi la Fiscalia demanava 12 anys de presó. No obstant, ara l'Audiència no considera que les relacions sexuals no foren consentides per ambdues parts i tampoc que l'acusat haja empleat violència en l'acte.

Per arribar a aquesta conclusió els magistrats van comprovar que hi havia fotografies dels dos amb actitud afectuosa a la cama, tant a WhatsApp com a Instagram, lo que corrobora la versió del jove de que passaren la nit junts de forma voluntària.

La neboda de l'acusat també va declarar que va ser la menor qui va demanar a l'home que puja-se a casa seua.

«Hem de concloure que la declaració de la víctima manca de l'aptitud necessària per a generar certitud. Són moltes les ambigüitats i fins i tot contradiccions, per la qual cosa el seu relat no és versemblant», conclou la Audiència Provincial.

Te puede interesar
Lo más visto