Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La policia dissol una festa a Borriana amb quaranta persones sense respectar la distància de seguretat i sense màscares

La Policia Local de Borriana ha expedit un total de 110 denúncies per incompliment de les mesures sanitàries

General 18 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
nueva-furgo-atestados

La Policia Local de Borriana va dissoldre aquest cap de setmana una festa amb quaranta persones sense respectar les mesures sanitàries com la distància de seguretat o l'ús de màscara. Segons ha informat l'Ajuntament de la localitat en un comunicat, no va ser l'única festa que va tindre lloc en la partida de Sant Gregori. La policia també va intervindre aquest mateix cap de setmana en una festa privada o reunió d'amics en un local de la ronda Poeta Calçada, que també excedia el nombre de persones i l'horari de limitació de la mobilitat.

Des que la Generalitat decretara les restriccions fa ara tres setmanes, la Policia Local de Borriana ha expedit un total de 110 denúncies per incompliment d'aquestes mesures sanitàries. El resultat d'aquesta tasca no s'ha fet esperar en el municipi, on els agents han expedit 53 denúncies per no respectar la norma que obliga a l'ús de la màscara en llocs públics, altres 15 per no respectar les mesures de restricció horària de circulació de les persones, i 17 que s'han expedit a diferents establiments per incompliment de mesures higienicosanitàries.

A més, cal sumar 22 denúncies més motivades per reunions socials que no respectaven les limitacions de nombre màxim de persones reunides i altres 3 per altres incompliments. Segons ha destacat la Policia Local, «encara que la immensa majoria de la població està respectant aquestes normes amb les quals ens ha tocat conviure, encara queden persones que obren de manera insolidària i irresponsable». Per tant, el punt de mira està en les reunions amb amics, que donen una sensació falsa de seguretat i ha fet que siga un important motiu de contagis.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter