Els parcs de Castelló tornen a estar precintats per a intentar evitar més contagis

Amparo Marco: «Hem d'extremar totes les precaucions, evitar concentracions i complir rigorosament amb les mesures de seguretat i higiene»

Sanitat 18 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
ARV_parque2-k52-U100527236814YtG-1248x770@Ideal

Els jocs infantils dels parcs i jardins de la ciutat de Castelló tornen a estar precintats com a mesura per a intentar contindre la pandèmia del coronavirus. La capital de la Plana ara tindrà precintats els tobogans, gronxadors, i jocs similars. La clausura temporal dels jocs infantils de la ciutat té la fi d'evitar aglomeracions, minimitzar riscos i protegir així la salut dels menors. La mesura al principi anava a entrar en vigor a partir d'aquest divendres, però ja ha començat a posar-se en pràctica aquest mateix dimecres.

El dimarts es va celebrar una nova reunió del Centre de Coordinació Municipal (Cecopal) per a estudiar noves mesures per a contindre la propagació de la covid-19. Així, es va establir un límit d'aforament de 80 persones en els actes en via pública organitzats per tercers, que tindran l'obligació, a més, de garantir que no hi haja concentració de persones a l'entorn de l'acte. Es tracta d'una mesura ja establida per als actes municipals i que ara s'aplica també als organitzats per tercers en la via pública. El Cecopal va adoptar aquestes mesures després de constatar l'increment de la incidència acumulada en les últimes setmanes a Castelló.

Amparo Marco, alcaldessa de Castelló, va posar l'accent en la necessitat de «no baixar la guàrdia. Hem d'extremar totes les precaucions, evitar concentracions i complir rigorosament amb les mesures de seguretat i higiene que són claus per a frenar la covid-19», va manifestar.

Te puede interesar
Lo más visto