Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ximo Puig anuncia que la Generalitat destinarà 4,5 milions d'euros en ajudes directes al sector del taxi

Altres empreses valencianes «especialment afectades per la pandèmia» també rebran ajudes

General 18 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
taxi-castellon-OK

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat destinarà 4,5 milions d'euros en ajudes directes al sector del taxi, al mateix temps que ha avançat que s'està treballant en altres línies de suport que s'aniran definint per al manteniment de les empreses valencianes i dels llocs de treball de sectors «especialment afectats per la pandèmia» com les agències de viatges. A més, ha explicat que la Generalitat elaborarà una radiografia de totes les empreses valencianes i els sectors econòmics més afectats per la pandèmia de COVID-19 per a poder establir prioritats.

Segons el president, «el fonamental per als pròxims mesos és que no desapareguen empreses viables» i, en aquest sentit, ha assenyalat que el Govern valencià treballarà conjuntament des de les diferents conselleries per a ser més eficaces i més operatius per a «ajudar a les empreses en un moment de gran dificultat amb la finalitat de possibilitar que no desapareguen ocupacions».

Així s'ha manifestat el cap del Consell després de la reunió que ha mantingut aquest dimecres per a analitzar mesures de suport als sectors econòmics amb els consellers d'Hisenda i Model econòmic, Vicent Soler; d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. També han assistit a la trobada el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, i el director general de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter