Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Educació destinarà 240.000 euros a ajudes per a activitats extraescolars a Castelló

Les subvencions s’abonaran directament i es podran justificar fins al setembre de 2021  

Educació 21 de noviembre de 2020 Redacció
181120  Marzà Mezquita visita CEE Castell Vell (arxiu)

L’Ajuntament de Castelló rebrà 241.833,36 euros del programa de la Conselleria d’Educació per a subvencionar la realització d’activitats de suport educatiu i altres extraescolars. Aquests fons aniran directament a l’administració municipal, els diferents departament de la qual tindran fins al setembre de 2021 per a lliurar la documentació justificativa de la utilització dels recursos en les esmentades activitats.

Com ha explicat el regidor d’Educació de Castelló, Francesc Mezquita, “en un context socio-econòmic com el que estem vivint, és fonamental que estiguem al costat de les famílies per tal de garantir eixa difícil tasca que és la conciliació”. “Volem que aquest fons permeten crear un ampli ventall d’activitats i que la manca de recursos no siga motiu per aque cap xiquet ni cap xiquet es quede sense les extraescolars que tant ajuden al desenvolupament dels valors i de les competències que ensenyem als centres educatius”, ha assegurat l’edil.

És per això que l’equip de govern implicarà diverses àrees municipals en aquesta oferta d’activitats municipals, per tal de garantir la diversitat, la inclusió i que els recursos “complementen la formació educativa reglada de l’alumnat i arriben a tots els districtes de la ciutat ”, segons Mezquita. Cal destacar que podran beneficiar-se d’aquestes activitats tant els col·legis que tinguen jornada partida com aquells que la tinguen intesiva.

La resolució autonòmica recull que les bases van adreçades a subvencionar, “amb caràcter excepcional i singularitzat”, la realització d’activitats per parts dels municpis per al suport educatiu, i altres activitats extraescolars, culturals i esportives. Podran prendre part en les activitats, els i les escolars d’entre 3 i 18 anys per a “compensar els efectes negatius del confinament conseqüència de l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter