Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló posa en marxa la campanya ‘Amb bici, guanyes’ per promocionar l'ús de la bicicleta a la localitat

L'iniciativa ressalta l'impacte positiu d'aquest mitjà de transport sobre la salut, el medi ambient i la vertebració de la ciutat

Política 21 de noviembre de 2020 Redacció
18-11-20 Marco carriles bici

L'Ajuntament de Castelló posa en marxa una campanya per a promocionar l'ús de la bicicleta com a sistema de transport sostenible i igualitari que, sota el lema 'Amb bici, guanyes'. L'objectiu es donar visibilitat i acostar a la ciutadania els més de 7 quilòmetres de carrils bici que disposa la localitat. 

La campanya inclou la instal·lació de banderoles al llarg de l'avinguda Casalduch, un dels trams inclosos en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI). L'iniciativa s'ha reforçat dimecres passat amb una jornada en la qual es van distribuir jupetins reflectors reglamentaris per a garantir la seguretat dels usuaris dels carrils bici urbans.

“Hem de posar tots els mitjans al nostre abast per a democratitzar i vertebrar l'espai urbà i fomentar un estil de vida saludable, fomentant l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible”, va afirmar l'alcaldessa, Amparo Marco. “Gràcies a Europa, Castelló ha sumat més de 7 quilòmetres de carrils bici pels quals transitar cap a un model urbà més respectuós amb el medi ambient i saludable per als qui l'habiten i ja comptem a la ciutat amb una xarxa urbana ciclable de més de 100 quilòmetres”, va indicar Marco. 

Els primers trams de xarxa ciclista amb cofinançament del FEDER estan operatius des de finals de 2019 i es despleguen en Gran Via, Ciutat del Transport i avinguda Casaduch. En breu s'incorporaran a la xarxa els projectats en l'avinguda Castell Vell i el carrer Músic Pascual Asensio. Els més de set quilòmetres de carril bici de segell europeu evitaran l'emissió a l'atmosfera de més de 200 tones equivalents de diòxid de carboni fins a 2023.

Te puede interesar

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

4A8A4254_OK

Reforç sanitari

Redacció
Coronavirus 08 de febrero de 2021

Ximo Puig anuncia un conjunt d'actuacions d'emergència per a la millora de les infraestructures sanitàries de la Comunitat Valenciana en les pròximes setmanes.

Captura de pantalla 2021-03-04 a las 10.13.44

La No Magdalena

Redacció
Coronavirus 04 de marzo de 2021

Castelló activarà un dispositiu especial de seguretat en la setmana de Magdalena.

Newsletter