L'aeroport de Castelló i Avaesen col·laboraran en la implantació de mesures per reduir l'emissió de carboni

Totes dues entitats treballaran de manera conjunta per a potenciar l'ús de les energies renovables i tecnologies netes en l'aeroport

General 21 de noviembre de 2020 Redacció
zentauroepp53143504-castell-2020-aeropuerto-castell-estado-alarm200421120115-1587463476695

L'aeroport de Castelló ha obert línies de col·laboració amb l'Associació Valenciana d'Empreses del Sector de l'Energia (Avaesen) encaminades a potenciar la utilització de les energies renovables i les tecnologies netes en l'aeroport, a fi de reduir la petjada de carboni.

Així s'ha acordat en una reunió que ha mantingut la directora general de Aerocas, Blanca Marín, amb el president de Avaesen, Marcos J. Lacruz, i la directora de l'entitat, Bianca Dragomir.

Blanca Marín ha explicat que en la trobada totes dues parts han coincidit "en la idoneïtat de treballar de manera conjunta els reptes de transició ecològica de l'aeroport de Castelló". En aquest sentit, Aerocas s'adherirà al programa 'Smart City', a través del qual Avaesen analitzarà quines solucions d'energia neta poden implantar-se en l'aeroport i guiarà en la seua posada en marxa.

D'altra banda, totes dues entitats han acordat col·laborar en l'elaboració d'un full de ruta per a conduir a l'aeroport cap al compliment de l'objectiu de zero emissions.

La directora general de Aerocas ha manifestat que l'aeroport "té un compromís ferm amb la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, per la qual cosa treballarem en la cerca de solucions que permeten minimitzar impactes i mitigar la petjada de carboni". 

Per part seua, el president de Avaesen, Marcos J. Lacruz, ha afirmat que, hui dia, "és una necessitat implantar mesures de reducció de la petjada de carboni, tant des del punt de vista mediambiental com econòmic". Segons ha assenyalat, "tenim les eines adequades per a això, ja que les empreses de la Comunitat Valenciana són reconegudes mundialment en aquest àmbit".

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto