Carmina Ballester s'estrena com a representant de la província de Castelló en el Consell de Govern de la Xarxa Estatal per a l'Agenda 2030

General 21 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_3350
Carmina Ballester a la reunió del Consell de Govern de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030. Ajuntament d'Onda

Carmina Ballester, alcaldessa d'Onda, ha participat de manera telemàtica en el Consell de Govern de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030, que integra a 167 municipis de tota Espanya. Ballester va ser proposada per la FEMP com a vocal i única representant de la província de Castelló en aquest consell estatal. 

L'Ajuntament d'Onda es va adherir a aquesta Xarxa d'Entitats Locals de la FEMP a fi de dur a terme de manera eficient la implantació de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a Onda. Els 17 compromisos que proposa l'ONU persegueixen contribuir al fet que els municipis siguen més inclusius, segurs, resilients i sostenibles.

Sobre aquest tema, la primera edil ha apuntat que «la FEMP ha reconegut el treball d'Onda pel desenvolupament sostenible que ens espenta a posar tota la nostra obstinació a construir un model de ciutat saludable, acollidora i moderna. El nostre objectiu és deixar a les futures generacions de ondenses una terra millor que la que ens trobem», assegurava.

Te puede interesar
Lo más visto