Mar de Sons confirma una segona edició per a 2021 amb deu concerts i dues jornades d'humor

El seu director ha assegurat que després de l'èxit de la primera edició no baixaran les expectatives

19 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
MAR-DE-SONS-foto-1

El festival Mar de Sons de Castelló ha confirmat que comptarà amb una segona edició en 2021, amb deu concerts i dues jornades d'humor. Encara que des de l'organització no han volgut revelar que artistes ja tenen confirmats, el seu director Juan Carlos Vidal ha assegurat que «després de l'èxit de la primera edició», no poden rebaixar les expectatives. «La ciutat de Castelló mereix estar en el circuit dels grans artistes nacionals i internacionals pel que us assegurarem que aquesta segona edició superarà amb escreix a l'anterior», ha assegurat el professional.

Enguany l'organització de Mar de Sons prepara a més algunes novetats que ja van concretar en una reunió amb l'alcaldessa de la ciutat Amparo Marco i el President de l'Autoritat Portuària Rafa Simó. Amb aquesta nova edició volen potenciar l'escena d'artistes locals incloent en el cartell a grups de la ciutat, així com ampliar l'aforament, sempre que arribat el moment les autoritats sanitàries ho permeten.

També treballen en una nova configuració de l'espai i en un reajustament dels horaris dels concerts principals i els concerts gratuïts. A més, enguany Mar de Sons posarà en marxa una campanya de mitjans i influencers a nivell nacional per a potenciar turísticament els atractius de la ciutat.

Lo más visto