La Policia Nacional deté a set persones a Castelló per delictes contra els drets laborals

Els agents van detectar diverses fruiteries on podien tindre a persones treballant de manera fraudulenta

Successos 21 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
Alicante_-Ciudad-Sucesos_453964697_141034056_1024x576

La Policia Nacional ha detingut a set persones com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers i un altre contra els drets dels treballadors, per un delicte de falsedat documental i a tres treballadors per infracció a la llei d'estrangeria.

La Policia Nacional va detectar diverses fruiteries, situades en zones cèntriques de la ciutat, on podrien tindre a persones treballant de manera fraudulenta. Durant l'operatiu policial, es van inspeccionar el mateix dia set fruiteries, en sis d'elles, tenien als treballadors sense contracte de treball i sense donar-los d'alta en la Seguretat Social, i fins i tot tres d'ells en situació irregular a Espanya, per la qual cosa van ser detinguts els tres empresaris com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers, i un altre contra els drets dels treballadors.

Un altre d'ells va ser detingut per una infracció a la llei d'estrangeria i falsedat documental, per utilitzar la Targeta d'Identificació d'Estrangers del seu germà, ja que es trobava en situació irregular a Espanya. Altres tres persones van ser detingudes per Infracció a la Llei d'Estrangeria, ja que no havien tramitat cap autorització, ni per a viure, ni per a treballar a Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto