Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló inicia el procés d'inspecció d'habitatges per a executar reformes al barri de la Guinea

La Regidoria d'Habitatge espera iniciar les obres a l'estiu de 2021 en coordinació amb l’ARRU de Castalia

Política 20 de noviembre de 2020 Redacció
María Jesús Garrido (3)

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló comença un procés d'inspecció en els habitatges municipals del barri de Guinea per a decidir quins seran objecte d'una reforma integral del seu interior.

El departament de María Jesús Garrido té pressupostats 350.000 euros i espera actuar en 60 dels 120 pisos socials de Castalia. Té previst coordinar aquesta actuació amb el projecte de regeneració urbana de la Guinea (ARRU), que actuarà en façanes i accessibilitat de l'edifici que engloba als citats habitatges.

“Amb el procés d'inspeccions que iniciarem avaluarem quins són els habitatges municipals que més urgentment necessiten una rehabilitació integral del barri de Castalia. Volem dignificar uns habitatges que el Partit Popular va oblidar durant els seus 34 anys de govern i ajudar, a més, a l'economia local en un context de crisi econòmica per la pandèmia de la COVID-19”, explica la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

Aquesta inspecció és el pas previ al desenvolupament del projecte i les obres. La regidoria preveu finalitzar l'avaluació a la fi d'enguany i redactar el projecte i licitar d'obres en el primer semestre de 2021. Pretén unir aquestes obres amb el termini d'execució de l’ARRU per a minimitzar les molèsties en els residents.

Aquesta reforma integral d'interior afectarà banys, cuines, així com desperfectes que hi haja en fusta o en modernització d'instal·lacions elèctriques. Després d'aquesta primera tanda de 60 habitatges, la Regidoria d'Habitatge aspira a continuar reformant la resta d'habitatges municipals en les anualitats següents de legislatura. Cal recordar que la tramitació d'aquest projecte de reforma s'ha demorat pels problemes derivats de la pandèmia.

Te puede interesar

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

210215__FOTO_Agentes_Covid_TRAM_Castello

Auxiliars Covid en el Tram

Redacció
Coronavirus 15 de febrero de 2021

Arcadi Espanya ha presentat el nou servici d'informació i col·laboració en el control d'aforaments - Un total de 14 auxiliars COVID-19.

Newsletter