La Fiscalia demana 61 anys de presó per a dos lladres que han comés 22 delictes delictes de robatori en cases i negocis a la província de Castelló

També es demana una indemnització de 35.000 euros als afectats

Successos 20 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
1323483_1
Dos lladres furtant a un negoci. Guàrdia Civil

El pròxim 1 de desembre s'asseuran en l'Audiència els dos lladres que a principis de l'any passat van atemorir als castellonencs amb més d'una vintena de robatoris en habitatges i establiments comercials. La Fiscaliaha demanat 61 anys de presó per als dos degut als delcites comesos en l'Alcora, Vall d'Alba, Borriol, Xilxes, Onda, Betxí, Borriana, Almenara, la Vilavella, la Pobla Tornesa i Castelló.

Ja que la llista de testimonis citats a declarar pels robatoris amb violència i intimidació és molt amplia, està previst que el judici contra els dos homes de 50 anys es prolongue durant tres jornades. Així mateix, els presumptes culpables van atracar supermercats, gasolineres i habitatges, a més de donar estirades a diverses dones en ple carrer, actuant de manera ininterrompuda durant tot gener del 2019

Després de dur a terme les detencions, als implicats se'ls acusa de diversos delictes entre els que es troben: dos robatoris amb força i intimidació en sengles gasolineres de l'Alcora, un altre amb intimidació en un supermercat de Vall d'Alba, dues estirades a dones a Borriol i dos assalts a estacions de servei, una estirada a Xilxes i altres dues a Onda, a més d'un atracament a una gasolinera; un robatori de matrícules de cotxe a Borriana, un colp a una altra gasolinera a Almenara, tres estirades a la Vilavella, un robatori a un hipermercat a la Pobla Tornesa i un delicte contra la seguretat viària a Castelló.

A més hi ha que sumar que a la província de València també van actuar a Quart de Valls i Canet d'en Berenguer i també seràn jutjats en Castelló per aquests delictes. 

Així, el Jutjat d'Instrucció número 4 de Castelló va acordar l'ingrés a la presó de tots dos lladres després de ser detinguts per la Guàrdia Civil.

En aquest sentit, el Ministeri Públic demana per a cadascun d'ells penes de presó que sumisquen 61 anys pels 22 fets i una indemntizació de 35.000 euros als afectats.

Te puede interesar
Lo más visto