Convoquen el VIII concurs escolar de targetes nadalenques d'Almenara

La postal de felicitació nadalenca que realitza l'alcaldessa en nom de la Corporació Municipal eixirà entre les guanyadores

Cultura 20 de noviembre de 2020 Redacció
postals-1-guanyadores-1536x1152
Postals Nadalenques guanayadores d'altres anys

L'Ajuntament d'Almenara ha convocat la VIII edició del Concurs de Postals Nadalenques entre els escolars de la localitat, les targetes guanyadores de la qual configuraran la felicitació que el pròxim nadal enviarà l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, en nom de la Corporació Municipal. A més, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, està prevista la realització d'una mostra amb les diverses targetes rebudes.

El concurs està dirigit als escolars de la localitat, des d'Infantil 3 anys fins a sisé de primària, estructurant-se per cursos. Quant als premis, els alumnes guanyadors del concurs d'infantil rebran un estoig de pintures, mentre que els de primària rebran com a premi material escolar. Tots els premiats també rebran un diploma.

Destacar que les targetes, que la seua temàtica serà nadalenca, podran realitzar-se de manera individual o en un grup màxim de tres persones.  Aquestes hauran de tindre una grandària d'un DIN-A5 i es presentaran en una cartolina. El jurat valorarà la creativitat i l'originalitat. Els escolars participants tindran fins al 30 de novembre a les 14.00 hores per a entregar els seus treballs als professors del CEIP Joan Carles I. El jurat es reunirà el 4 de desembre. Els premis s'entregaran el dia 11 si les condicions sanitàries ho permeten.

Te puede interesar
Lo más visto