Nules treballa per mantenir l'oferta formativa en la localitat

La Formació Professional resulta ser l'oferta formativa amb major ocupabilitat

Educació 22 de noviembre de 2020 redacció
Inici curs FPA
Inici del curs de Formació de Persones Adultes. Ajuntament de Nules

Nules segueix treballant per a consolidar l’oferta formativa a la que cada any hi ha més persones assistents. D'aquesta manera, el mes passat van començar els diferents cursos de preparació per a les Proves d'Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, així com el curs de Preparació per a la Prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys del Centre  Municipal de Formació de Persones Adultes (FPA). 

Els cursos d’accés a Cicles Formatius tenen com a objectiu capacitar a l'alumnat per a superar aquestes proves i poder cursar a una formació que els ajudarà a aconseguir els seus objectius en el món laboral, tot i que la Formació Professional resulta ser l'oferta formativa amb major ocupabilitat.

Respecte al curs per a la preparació de la Prova d'Accés a la Universitat  «és un curs que va començar a impartir-se fa quatre anys i que ja s'ha consolidat al Centre de Nules, augmentant cada any el nombre d'assistents i la satisfacció  d’alumnat i professorat, aconseguint el curs passat un 100% d’aprovats», comenta la regidoria d’Educació, Rosa Ventura.

D'altra banda, també han començat alguns dels cursos d'oci i temps lliure, relacionats amb l'activitat artística: Restauració i Personalització de Mobles, Pintura i Dibuix, Manualitats i Artesania, o Costura, entre altres. Aquests cursos tenen també una gran tradició a Nules, ja que responen a una important demanda de la població, que té així una oportunitat de desenvolupar la seua creativitat i habilitats manuals i artístiques.

En aquest sentit, també fa unes setmanes es va  iniciar també el curs de Competències Digitals, enfocat a adquirir les habilitats digitals bàsiques per a moure's amb seguretat pel món online.

La realització de tots aquests cursos i tallers compta amb totes les mesures per a la prevenció de la Covid-19 com ara la senyalització, la separació adequada, i dispensador de gel hidroalcohòlic que estan recollides en el Pla de Contingència elaborat pel Centre Municipal de FPA.

Te puede interesar
Lo más visto