La Policia Nacional deté a set persones per presumptes delictes contra els drets dels ciutadans estrangers i contra els drets dels treballadors

Aquestes persones treballaven en diverses fruiteries de Castelló

Successos 22 de noviembre de 2020 Redacció
images

La Policia Nacional ha detingut a set persones, com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers i un altre contra els drets dels treballadors. Entre els detinguts es troben tres dels amos dels establiments, una persona per delicte de falsedat documental i tres treballadors per infracció a la llei d'estrangeria.

La Policia Nacional ja tenia en el punt de mira diverses fruiteries per tenir contractats a treballadors de manera fraudulenta. Van inspeccionar 6 fruiteries el mateix dia, i en totes elles havien treballadors sense contracte i sense alta en la seguretat social. Per aquest motiu, les autoritats van detenir als tres empresaris com a presumptes responsables del delicte contra els drets dels ciutadans estrangers.

Altres tres persones van ser detingudes per Infracció a la Llei d'Estrangeria, ja que no havien tramitat cap autorització, ni per a viure, ni per a treballar a Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto